Om os

Lokal rengøring i Favrskov

God service med omtanke og glæde

Vi er et mindre rengøringsfirma med mere end 30 års erfaring og tilbyder rengøring til både erhverv og private. Som lokal arbejdskraft, baseret i Hinnerup, samarbejder vi både med virksomheder og private i nærområdet, som har erfaret, at rengøring spiller en utrolig vigtig rolle for, at hverdagen fungerer.

Hovedparten af vores kunder er placeret i Hadsten, Hinnerup og Søften, og vores målgruppe er jer, der ønsker at give rengøringen høj prioritet.

Vores rengøringsprodukter er selvfølgelig Svanemærket.

Erhverv

Favrskov Rengøring tilbyder rengøring tilpasset jeres virksomheds behov. Vores erfaring viser, at god rengøring er med til at skabe trivsel, godt arbejdsmiljø, arbejdsglæde og reducerer sygefraværet. Vi ønsker at være synlige og 'kendte ansigter' i virksomheden, hvilket betyder, at det altid er os, der står for rengøringen. Dette skaber en tryg og tillidsfuld relation. Vi har også faste samarbejdspartnere, som kan træde til ved ferie mv.

Kort sagt tilbyder vi rengøring af høj kvalitet, god service og stabilitet. Kontakt os for et uforpligtende møde, og lad os få en snak om jeres udfordringer.

Privat

Favrskov Rengøring tilbyder rengøring i private hjem, tilpasset jeres behov. Vi forstår, at vores opgave er at lette hverdagen for din familie, derfor skal rengøringen fungere godt. Vi tager dine behov, ønsker og krav alvorligt, hvad enten det drejer sig om det aftalte kvalitetsniveau eller mere specifikke ønsker.

Kontakt os for et uforpligtende møde, og lad os få en snak om jeres rengøringsbehov.

Services

Favrskov Rengøring tilbyder forskellige services, udført af enten egne medarbejdere eller samarbejdspartnere:

  • Levering af forbrugsvarer som sprit, sæbe mv.
  • Vinduespolering
  • Linnedservice, håndklæder og viskestykker
  • Trappevask
  • Slut- og fraflytningsrengøring
  • Havearbejde, græsslåning mv.

Vi skræddersyr gerne en løsning, der passer netop til jeres behov.